file Algemene Ledenvergadering - 13 september a.s. - 14.00 uur

Meer
11 aug 2020 14:41 #68000 door pvandalfsen
De Algemene Ledenvergadering van onze vereniging vindt plaats op 13 september a.s.. Hierover heb je als lid van de Usquebaugh Society al in de Kiln kunnen lezen. Vanwege alle maatregelen op het gebied van corona die er nog gelden en de verantwoordelijkheid die je wilt nemen voor de gezondheid van ons allemaal, is er voor gekozen om de ALV via beeldbellen te laten plaatsvinden.

Belangrijk is dat je je aanmeldt via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan krijg je kort voor de bijeenkomst de vergaderlink toegezonden via de mail. Ook de stukken die je als lid ontvangt bij deelname aan de ALV worden toegestuurd (verslag vorige vergadering, etc.).

Het probleem dat er was met de mailbox van Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is - door het melden van het probleem en door snelle interactie van Bennie en Leon - verholpen. Dus aanmeldingen komen ook echt aan.

Deelnemen aan de ALV? Meld je aan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.215 seconden
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com